divendres, 11 de febrer del 2011

INAUGURACIÓ DEL BLOC del Club de Pesca de l'Olleria.

Benvinguts i benvingudes al nou bloc del Club de Pesca de l'Olleria.
D'ara endavant podreu trobar ací puntual informació al voltant de tots els actes i esdeveniments: concursos, concentracions, classificació provisional i definitiva, notícies d'última hora, comunicats... Tractarem de ser la cadena de comunicació entre tots els membres del club de pesca i simpatitzants, transmetent les últimes novetats i tractant que s'escolte la veu de tots. A aquest respecte us convidem a comentar els missatges anem penjant al bloc. Podeu fer-los com a usuaris enregistrats de google o bé com a usuaris anònims, cas en el qual us agrairíem que posàreu el vostre nom als comentaris. Com que els comentaris estaran moderats, és a dir, el webmaster haurà de donar el vist-i-plau als comentaris, no eixiran publicats fins que aquest els haja revisat i accepte la publicació. Açò es fa en pro del civisme i per a evitar que els comentaris cobards i de mal gust vegen la llum. Per a deixar els vostres missatges, com sabeu, només cal fer clic sobre la paraula "comentaris" que hi ha a la part de baix de cada missatge i seguir les instruccions.
El tipus de pesca que portem a terme des del club, i que fomentem, és una pesca esportiva i respectuosa amb el medi ambient i amb la natura, tot fomentant l'alimentació del exemplars de les zones d'activitat i l'alliberament en la majoria de les ocasions de les peces capturades, una vegada pesades i gaudides convenientment.
Esperem comptar amb la col·laboració el beneplàcit de tots vosaltres.

Moltes gràcies a tots i totes per estar ahí, per formar part del nostre club i per fer-lo cada dia més gran...
MOLTES GRÀCIES en nom del Club de Pesca de l'Olleria.

Com a aperitiu, a més del vídeo editat amb motiu de la celebració de la Gala de l'esport 2004 que podeu veure a la part inferior del bloc, us deixem un parell de vídeos de youtube en els quals parla de la vida d'eixos éssers vius que possibiliten la nostra activitat esportiva i recreativa: ELS PEIXOS... Esperem que us agraden!



1 comentari: